P&O Nieuws 22 september 2015

Nieuwe reisagent voor dienstreizen

De universiteit heeft met ingang van 1 oktober 2015 een nieuwe reisagent. Omdat de overeenkomst met reisagent ATP aan zijn einde kwam en geen verlengingsopties meer aanwezig waren heeft een inkoopplatform, samengesteld uit alle faculteiten, een nieuwe aanbesteding gehouden. De nieuwe reisagent is Uniglobe Alliance Travel geworden, een Rotterdams bedrijf met Canadese wortels.

Bestaande bestellingen en afspraken met ATP blijven uiteraard van kracht. Vóór 1 oktober bestelde reizen zullen gewoon via ATP blijven verlopen. Na 1 oktober zal, zoals contractueel is overeengekomen, Uniglobe de opdracht over nemen.

Op dit moment wordt gewerkt aan de voorbereiding van de elektronische boekingsmogelijkheden (de zogenaamde portal) en het inrichten van het reizigersbestand. In de praktijk zal er, na gewenning aan de nieuwe digitale omgeving, niet zeer veel veranderen. Om Uniglobe te introduceren is er in september een aantal voorlichtingsbijeenkomsten voor medewerkers.

Op de webpagina’s van Universitaire Inkoop kunt u meer informatie vinden over de wijzigingen. U vindt daar tevens een gebruiksaanwijzing, een uitleg over de reisregels en een uitgebreide tweetalige FAQ-pagina.


Feestdagen en collectieve sluitingsdagen importeren in Outlook

Via de website en de nieuwsbrief informeren wij u jaarlijks over de dagen die u ten laste komen van uw vakantietegoed. Het is nu mogelijk om de sluitingsdagen van de komende drie jaar met een paar klikken te importeren in uw Outlook kalender. 

Op de P&O-pagina over feestdagen en verplichte sluitingsdagen leest u hoe u deze data kunt importeren in uw kalender.

Training 'ROG voor leidinggevenden' nu ook in het Engels

HRM Opleidingen heeft een nieuwe training in het aanbod opgenomen:


Aanmelden
Medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen zich via Self Service aanmelden voor de training. 

Ga naar HRM opleidingen voor andere interessante trainingen.

Laatst Gewijzigd: 22-09-2015