P&O Nieuws 13 oktober 2015

Unieke kans voor docenten: neem deel aan het Academic Teaching Lab

Op 26 en 27 november organiseert het LDE Centre for Education and Learning een Academic Teaching Lab. Dit is een unieke gelegenheid voor docenten om gedurende twee dagen helemaal ondergedompeld te worden in innovatief lesgeven. Enkele van de onderwerpen die aan de orde komen: flipped classrooms, online courses, verbetering van student motivatie en studiesucces.

De deelname is gratis en is inclusief hotelovernachting en catering. Er is plek voor 12 docenten uit de drie deelnemende instellingen (TU Delft, Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit), dus ongeveer 4 per instelling.
Geïnteresseerde docenten wordt gevraagd  om een verbetervoorstel voor hun onderwijs in te dienen van maximaal 1 A4. Selectie vindt plaats op basis van deze verbetervoorstellen. De docent hoeft geen ervaring te hebben met innovatief lesgeven.

Vanuit de Universiteit Leiden is het ICLON betrokken bij dit initiatief. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website van LDE. De uiterste aanmelddatum is 23 oktober.


Laatst Gewijzigd: 13-10-2015